[ Slettet av bruker ]

Viser 1 svar.

Helt enig. Leste den da den kom ut i Norge. Ken Follett er vanligvis ikke en mann av få ord når det er snakk om historiske romaner, men siden jeg er av dem som elsker tykke historiske bøker ble denne også en flott leseropplevelse.

Vurderer en gang i fremtiden å lese både "Stormenes tid 1og2" og "I all evighet" samlet, for det var mange år med mye lesing mellom disse romanene, og jeg satt ofte og tenkte: hvem var nå det? hvilken rolle hadde nå denne personen i "ST"? Kanskje en fin start på pensjonsalderen om noen år. Eller på en lengre ferie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica Carlsen