Hmmmm

Jeg har 3 romaner på engelsk av Dickens i bokhylla, men jeg har aldri lest noe av ham. Det er faktisk ganske utrolig siden jeg er svært opptatt av og leser nesten kun klassisk litteratur. I 2012 er det 180 år siden min helt Goethe døde og det skal feires med et Weimar-besøk. Men 200 årsdagen til Dickens er også verdt en pint! Du har herved inspirert meg til et Londonbesøk til Charles Dickens museum og at jeg har bestemt meg for endelig å gå løs på dette forfatterskapet. Komplettist som jeg er, starter jeg med Pickwick klubben og leser Dickens kronologisk.

Hvem vet, kanskje kommer jeg meg gjennom det meste :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Fint! Da veit du vel om Dickensprosjektet her - det har ein del datoar som på ingen måte er bindande, og ein kan sjølvsagt lese dei bøkene ein ønskjer og i den rekkjefølgja som passar. Ja, vi har Goethe å ta vare på òg- har tenkt å ta med hans Italienische Reise neste gong eg skal til Italia.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R