Offisielle aktivitetar i Charles Dickensåret 2012 ligg på http://www.dickens2012.org/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

Nei, det er dette som eg har klaga over. Utan å få svar. Dei skulle berre visst, der borte, kor mykje vil les her aust!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje du skulle la dem få vite det :-)

Nå går det forresten unna med Nickolas Nickleby!
Etter et lengre parti av varierende kvalitet, begynner jeg virkelig å bli glad i den lille familien Nickleby, stakkars Smike, den elskelige minitayrmalerinnen Miss La Creevy, de godhjertete tvillingbrødrene Cheeryble og hele gjengen - selv den onde gnieren Ralph Nickleby!
Og så den underskjønne og eiegode Madeline Bray, da.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvordan kunne jeg glemme Newman Noggs - den luringen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmmmm

Jeg har 3 romaner på engelsk av Dickens i bokhylla, men jeg har aldri lest noe av ham. Det er faktisk ganske utrolig siden jeg er svært opptatt av og leser nesten kun klassisk litteratur. I 2012 er det 180 år siden min helt Goethe døde og det skal feires med et Weimar-besøk. Men 200 årsdagen til Dickens er også verdt en pint! Du har herved inspirert meg til et Londonbesøk til Charles Dickens museum og at jeg har bestemt meg for endelig å gå løs på dette forfatterskapet. Komplettist som jeg er, starter jeg med Pickwick klubben og leser Dickens kronologisk.

Hvem vet, kanskje kommer jeg meg gjennom det meste :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fint! Da veit du vel om Dickensprosjektet her - det har ein del datoar som på ingen måte er bindande, og ein kan sjølvsagt lese dei bøkene ein ønskjer og i den rekkjefølgja som passar. Ja, vi har Goethe å ta vare på òg- har tenkt å ta med hans Italienische Reise neste gong eg skal til Italia.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaAnne-Stine Ruud Husevåg