Jeg synes de er litt småartig de kakediagrams-oversiktene som finnes på forsiden av Bokelskere.no - de som forteller om medlemsmassen fordeling mhp fylkestilhørighet, samt kjønn/alder.

MEN jeg tror det er noen som misforstår valgmulighetene her, mhp alders-benevningene. Jeg er faktisk ikke sikker selv, men jeg antar at feks Fruentimmere er noe man er etter man har gått under benevnelsen kvinne i noen år - en ekvivalent til menns herre..? Mulig jeg tar feil, men sånn forstår i alle fall jeg det...

Jeg registrerer feks at en del "smårips" benevner seg selv som fruentimmere. Og det er jo mest sannsynlig fordi de synes det er fryktelig morsomt. Er ikke meningen å ødelegge "hele moroa" altså, men hvis disse oversiktene på fremsiden skal ha noe for seg, så burde det forutsette at alle har en sams forståelse av disse benevningene, og følgelig krysser korrekt av.

Forslag: Hva om egenskapen gutter/menn/herrer/jenter/kvinner/fruentimmere blir fylt ut automatisk, etter at man har fylt ut fødselsåret sitt!?

Feks: 0-30: gutt/jente, 30-60: mann/kvinne, og 60-> herre/fruentimmer..? (Intervallene kan selvfølgelig diskuteres...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Da synes jeg det har mer for seg med en kake som faktisk viser aldersgrupper knyttet opp til hvor gammel man er, heller enn å ta bort det frie valget over hva man vil kalle seg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Beathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle