Jeg leste denne, uten å ha hørt noe om den på forhånd. Har lest andre bøker som har vært kliss, men det synes jeg ikke om denne. Jeg likte den røde tråden med orkideene. Språkmessig har jeg ingenting å utsette på den. Handlingen var fengende. Karakterene og stedene var godt beskrevet, og jeg så orkideene for meg. Fyller alle mine krav til en god bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg kjøpte boken på grunn av all omtalen , fordi jeg likte tittelen og coveret. Også hadde jeg akkurat blitt ferdig med Kate Morton sine bøker , så jeg var liksom allerede i siget i den sjangeren. Likte boken godt, noe kliss synes jeg det var men siden jeg liker kliss , er det helt greit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A