He he....har kjøpt meg en digispiller ,men ikke noe bokkort...jeg tør ikke helt..jeg er så gammeldags at jeg liker å ta i.og å føle på en bok...men det er flere av mine kjente som sverger til å få boken på ørene...gruer meg litt ...men det har utvilsomt en fordel..de tar liten plass i bokhyllen..ønsker å høre andres erfaringer med bokkort..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Og så jeg som følte meg moderne da jeg holdt på å kjøpe lydbok på iTunes, haha... Jeg har ikke iPad eller Kindle eller noe annet lesebrett; jeg må liksom ha selve den fysiske boka jeg også. Tror noe av grunnen også er at man kan lese friere når man har selve boka - på lydbøker er det ikke så lett å bare lese noen setninger/avsnitt om igjen, og hvis man ikke liker stemmen til den som leser er liksom mye av opplevelsen ødelagt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv må jeg holde på med noe for ellers detter jeg av lasset etter noen få minutter. For mange år siden lånte jeg kassetter på biblioteket som jeg hørte på samtidig som jeg laget julegaver. Det var på en måte "Nå kommer barnetimen ..." før i tiden. Utvalget var ikke stort, men tok til takke med det som fantes. Nå er utvalget mye bedre. Men jeg har lånt lydbøker på biblioteket der noen Cd'er ikke virket, som jeg fant frustrerende. Det var mye derfor jeg sluttet å låne lydbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et veldig greit alternativ når man skal ut å reise og ikke har plass til alle bøkene man gjerne vil ha med seg i kofferten. Jeg bruker min når jeg er ute og går tur, eller når jeg vasker og rydder hjemme. Veldig greit å bare henge den rundt halsen og styre med andre ting mens man hører en historie. Et veldig godt alternativ til å kjøpe digikort selv, enkelte av dem er ganske dyre, er å låne på biblioteket. Det kommer stadig nye titler så du burde ikke ha for store vanskeligheter med å finne en bok som passer for deg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er vi i samme båt! Jeg startet opp med digispiller - med kort i;) - for en uke siden, og synes det funker veldig bra:) Jeg har den som reiselektyre, og den er liten og nett, og det er enkelt å sette den på pause, eller skru av og på, og komme tilbake der jeg var. Når jeg hører på en bok er jeg langt inne i min egen verden, og blir jeg forstyrret, mister jeg fort tråden, - da er pauseknappen god å ha.
Jeg synes det er fint å sitte stille å bli fortalt en god historie i øret - vel så fint som å lese selv - , men jeg begriper ikke at noen kan gjøre andre ting samtidig. Når jeg lytter til fortelleren er jeg fortapt for denne verden:)
For meg er digispiller & kort er en smart løsning. Lydbøker på cd er mer komplisert når man skal bevege seg ut i verden, for jeg har hatt STORE problemer med å legge over lydbøker på i-pod'en min, - denne er velsignet enkel i drift, men jeg tror ikke utvalget er like stort, - foreløpig? Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lydbøker blir det aldri noen greie på hos oss, men digibok er et godt alternativ ved for eksempel en lang bussreise - jeg blir kvalm av å lese i buss. Noen ting kan man vel kanskje gjøre samtidig, for eksempel stryke tøy?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kunne vel alltids klare å stryke, og strikke f.eks., - men det er så mye BEDRE å lukke øynene og hengi meg helt til de bildene som dukker opp:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag