Har du noen gang opplevd at en bok "roper" på deg? Du bare må ha den med hjem? Jeg opplever det inniemellom. Ikke så ofte, heldigvis for lommeboka, men fra tid til annen.

Sist var på torsdag da jeg var innom en bruktbutikk sammen med mamma. Mamma skulle ha en vase, og mens jeg står og skal betale for henne (hun hadde glemt lommeboka i bilen), så jeg tittelen på bokryggen i hylla. Jeg ble dratt til boka, klarte ikke la være å ta den ut og se på den. Jeg snudde og vendte på den, leste litt bakpå og bare visste at denne MÅTTE jeg ha. Hadde jeg ikke tatt den med, hadde jeg faktisk angret etterpå, sånn på ordentlig. Synes det er en merkelig opplevelse når jeg kommer borti sånne bøker. Hvor alt fra tittelen, til coveret og innholdet stemmer og hele boka nesten bare roper at jeg skal ta den med hjem. Flere som opplever sånt?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Å ja, er umulig å gå noen steder hvor dem selger bøker. Er helt utrolig hvor mange bøker som vil at man skal lese dem ;p De liksom bare ligger der å vinker til deg. Selv de uleste bøkene i bokhylla mi ekstremt tiltrekkende til tider, så plutselig når jeg går forbi tenker jeg at neste bok må bli "den der!" Men det er jo litt koselig å da, det er jo helt fantastisk at det finnes bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er nesten et daglig forekommende fenomen for meg, men heldigvis for økonomien er det stort sett fra bibliotekhyllene det ropes.

Men med 50 års dagen rett rundt hjørnet skal vi se om det ikke blir litt hjelp til bokhandlerbransjen også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja ofte . Merker det stadig oftere etter at jeg oppdaget disse sidene her inne, da også på pengene.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe Jo, den kjenner jeg meg igjen i du. Jeg tror jeg aldri har kjøpt så mange bøker på så kort tid som etter jeg kom inn her. Lommeboka hyler i protest, plassen i huset her minker drastisk, men jeg fortsetter å kjøpe.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Stadig vekk dessverre....til lommebokens store sorg. Har fryktelig mange bøker som står i hylla å bare venter på at jeg skal lese dem. Det blir liksom aldri mindre den hyllen, tvert i mot faktisk. hehe. Men det er jo litt godt å vite at jeg aldri kommer til å gå tom for bøker jeg har lyst å lese :p

Men, når sant skal sies, så er det ikke bare i bokhandelen bøker roper på meg. Jeg merker at når jeg nesten er ferdig med en bok, så begynner de andre å rope på meg at jeg skal lese dem. Noen ganger er det bøker jeg har lest fra før, men de fleste ganger er det bøker som jeg nylig har kjøpt og som jeg gleder meg til å lese for de kan ikke være noe annet enn bra. Er sikker på at det er flere her som kjenner seg igjen i nettopp dette ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg opplevd mange ganger, lommeboken mener det skjer alt for ofte...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åja, har opplevd det opptil flere ganger og da har det vist seg å være blinkskudd:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg erfart og. At det er blinkskudd når sånne ting skjer. Jeg angrer ikke et mikrosekund på at jeg kjøpte den jeg gjorde denne gangen. Bare det lille jeg har bladd i den så langt har gjort meg helt frelst på boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Huff, dessverre opplever jeg dette altfor ofte...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Må jo si at jeg er veldig nysgjerrig på denne boken, tittel og forfatter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mystiske minner fra fortiden. Boka tar for seg utrolig mange hellige steder rundt om i verden. For meg som elsker religion og mytologi, så var jo det der noe som måtte falle i smak.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har noen "må-ha"-opplevelser ja. Det kan også være bøker jeg aldri har hørt om, men hvor det bare er et eller annet som gjør meg nysgjerrig nok til å ikke klare å gå fra den. Blir veldig nysgjerrig på hvilken bok det var du bare måtte ha?? ;))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilEster SPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidiEirin EftevandReadninggirl30