Denne siden er for genial til at folk i det hele tatt vil vurdere å "bytte plattform". Og når slike fantastiske sider som dette blir etablert, vil det alltid være noen som prøver å stjele ideen og presentere den som sin egen. Hadde det vært en uavhengig aktør som hadde prøvd å etablere seg med Bokelskeres konsept hadde jeg nok reagert, men hvem er interessert i å betale for å være medlem av Bokklubben for å opprette profil der, og i tillegg bli bombardert av reklame, når Bokelskere er gratis, fungerer helt fantastisk og er uten kommersielle interesser :O)

Jeg vil aldri velge noe annet enn Bokelskere med mindre André og Tore begynner å tulle seg med å snu opp ned og bak frem på siden, og forandre funksjonaliteten på den hver 3 måned slik som facebook har gjort. Det førte til at de mistet meg som "kunde".

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Bokklubbens utgave er nok eldre enn Bokelskere. Men ikke like spennende, tror jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine Sevilhaug