Hei!

Jeg er ikke så ofte innom her som jeg kanskje burde. Derfor kan det hende at jeg går glipp av noen diskusjoner der noen henvender seg direkte til meg. Kan du ordne det slik at jeg kan krysse av for å få epost når noen svarer i en tråd jeg har deltatt i?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Deltar man i en diskusjon så vil det sannsynligvis komme kommentarer. Da mener jeg også at spenningen i påvente av svar er en del av å være med diskusjonen. Man må være tilstede. Ønsker du deg noe ala Facebook.com?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kirsten Lund

Jeg har vært medlem her siden starten og mange diskusjoner har vært etter det. Dersom dialogen skal fungere best mulig er epostvarsling et godt virkemiddel for oss som ikke bruker forumet daglig, men som likevel ønsker å f.eks gjøre justeringer i tilfelle det kommer tilbakemeldinger om at det bør gjøres.

Det kan være noen svarer meg direkte, som da jeg fikk tilbakemeldinger på at jeg røpet for mye av handlingen i en bok. Etter jeg skrev i den tråden sjekket jeg forumet noen dager etterpå uten at flere kommentarer ble lagt inn, men så etter et par uker kom tilbakemeldingen. Dersom jeg hadde fått epost-varsling kunne jeg gjort endringer som tilbakemeldingene gikk på med en gang. Istedet tok det et par uker til før jeg var innom Bokelskere og oppdaget at tilbakemeldingene var kommet. Følgelig tok det lang tid før jeg fikk gjort endringene som var ønskelig.

Jeg ønsker meg bare det jeg skrev i hovedinnlegget, selvsagt med mulighet for å ikke motta epost, for den som ikke vil ha.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan være at du har vært medlem her fra starten. Hele systemet/programmet her ligger i å være tilstede og delta/følge med i hva som skjer h e r. Det kan ikke være vanskelig å ta en tur innom ved visse intervaller. Så travelt kan du ikke ha det at du ikke har tid til å sjekke diskusjonene du har engasjert deg i. Ser der er flere som bare skriver deres blogg adr. ved omtale av bøker. Så det er flere som prøver å få diskusjonene vekk fra Bokelskere.no.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For å presisere poenget: Ved å motta epost-melding når nye svar kommer vil det være mulig å gjøre justeringer i et innlegg der det er nødvendig ved første anledning etter mottatt melding. Om denne funksjonen ikke kommer kan det fortsatt ta lang tid før dette blir gjort, noe som kan ødelegge leseropplevelsen for andre (med mindre det blir et skille mellom omtaler og diskusjoner).

Å tro at alle medlemmene logger inn ofte i tilfelle noen har gitt en slik tilbakemelding er svært urealistisk. Det ville blitt utrolig mange innlogginger etterhvert som forumet blir eldre og man deltar i flere og flere tråder. Ikke alle har mulighet til å bruke så mye tid her.

Jeg skjønner ikke hvorfor du synes det er en dårlig ide?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da kan du vel poste din e-mail adresse under ditt innlegg, dersom det er viktig for deg å få en hurtig beskjed!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har jeg også tenkt på og ønsket meg, så slipper jeg å logge inn bare for å sjekke. Mailen er jeg innpå daglig uansett, så det hadde vært fint å få mailbeskjed (notification mail) når noen svarer på et av mine innlegg eller skriver direkte til meg. Det får jeg fra andre forum jeg er aktiv på, og er veldig fornøyd med den løsningen :) Bra du tok opp dette :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ellen og Brit

Jeg er klar over dette, men det jeg ønsker er epost når noen svarer i en tråd jeg har deltatt i slik at jeg ikke må logge inn først for å se om det har kommet nye svar. Jeg er oftere innom eposten enn Bokelskere, for å si det slik.

Slik det er nå får en bare epost når noen legger seg til som følger eller dersom en får privat melding.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når du går inn på "hva skjer" under "din side" får du nederst (etter alle bøkene som de du "følger" leser!) en oversikt over siste innlegg i diskusjoner du deltar i, også de som ikke er et direkte svar til deg. Der er det kjekt å ta en titt med jevne mellomrom. Men det er litt brysomt med bokoversikten først, derfor sluttet jeg fort å "følge" noen;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når noen svarer på dine innlegg kommer det et "grønt" merke fram øverst til høyre på siden, til venstre for "konvolutten". Når du har mottatt en melding blir konvolutten markert med "rødt" rundt hele symbolet. Det første jeg gjør når jeg har logget meg inn på bokelskere er å titte øverst på siden for å se etter disse tegnene ( grønt symbol for kommentar og rødt konvolutt for melding), og om jeg har fått noen nye stjerner da selvfølgelig. Hvis du klikker på symbolet kommer du direkte til det aktuelle innlegget med kommentarer, eller direkte til meldingsboksen. Klikker du på "antall stjerner" ( til høyre for stjernesymbolet) ser du hvem som har gitt deg stjerner. Håper du ser dette innlegget da. Jeg sender deg en melding også slik at du får sjekket. Og jamen skal du få en stjerne. Lykke til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand