Alle kommentarene til boken her inne er så fulle av lovord at jeg nok ble litt skuffet da jeg leste den. Jeg synes hun gaper over litt for mye, og at fortellerformen er i knappeste og hverdagsligste laget for min smak. Og, ja, personene er sammensatte, men det blir vi jo hele tiden gjort litt for grundig oppmerksomme på, og alt virker heller ikke like troverdig. Samtidig har hun skapt en verden det var spennende å gå inn i, og jeg leste ivrig videre for å se hvordan det gikk. Klart det er en fascinerende tanke at også besteforeldre og foreldre har hatt sine liv og hemmeligheter, - og svært mange har nok det, selv om disse ikke er med på å skape merkbar avstand innen familien;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er nok helt klart mye vi ikke vet om våre nærmeste men som du sier så er det nok ikke så mange det skaper store avstander mellom. Jeg har vel lest 77 bøker så langt i år og denne står fortsatt frem som en av mine favoritter :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen