Jeg er litt ambivalent i forhold til denne boka. Til tider følte jeg at jeg leste i en langtekkelig og småkjedelig samfunnsfagbok mens jeg andre ganger leste med stort engasjement. Innimellom fenget boka meg på lik linje som Mengele zoo, men andre ganger skumleste jeg. Føler det veldig greit at jeg er ferdig med den nå og jeg kommer neppe til å lese den igjen. Allikevel er jeg glad jeg har fått den med meg og jeg skal lese Afrodites basseng etterhvert... men ikke med det første.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

En firer var ikke sterkt. Den står på tur til å bli lest,men du får den til å høres litt kjedelig ut. Leste Mengele Zoo og den fikk en 6 av meg og. Hadde og tenkt å lese Afrodites basseng etterpå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mengele zoo fikk tvert en 6'er av meg også i tillegg til å bli plassert i favoritt-hylla mi. Det er mulig forventningene mine til Himmelblomsttreet var for høye, men jeg syns det ble langdrygt. Jeg hadde lest halve boka før jeg følte at den fenget og jeg vurderte å avbryte den (hvilket er noe jeg sjelden/aldri gjør). Er imidlertid ikke sen om å anbefale boka. Ser at jeg kan virke tvetydig her, men det er ikke så enkelt å forklare...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var bra.Ikke ofte jeg legger fra meg fra meg en bok, men har vel hendt to -tre ganger. Gleder meg til å starte opp med den snart..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja den er verdt å få med seg! Og det hører med til min vurdering at jeg generelt er lite opptatt av historie. Vil tro boka fenger de som liker historie mer enn meg. Les boka og fortell meg gjerne hva du synes om den når du er ferdig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge