Denne boken fikk bli med meg hjem fordi jeg oppdaget at den er skrevet av samme forfatter som Stekte grønne tomater... Nå har jeg ikke lest den, men filmen har jeg sett, og liker den. En röd liten fågel i juletid, som jeg ikke kan finne at er oversatt til norsk, når ikke helt opp på nivå med Stekte grønne tomater..., men det er fortsatt en veldig sjarmerende historie.

Nei, det er ikke nobelpris-nivå, men om du ikke blir i godt humør så er du ganske kald. Boken er full av morsomme karakterer som man blir glad i, og alt ordner seg for alle på slutten. Dette er en bok til å bli glad av, og til å lese i stunder da man ønsker noe lett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg lette på Fannie Flagg og fant bare en bok til som var oversatt til norsk - ellers bare engelske titler. (Skulle forresten ønske bokdatabasen hadde oppgitt originaltittel på oversatte verk).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg fant også bare en bok til på norsk i databasen her. Forsøkte å google, men jeg fant lite informasjon om Flagg og hennes forfatterskap på norsk, og denne boken, som heter A Redbird Christmas i original, var ikke nevnt på norsk noe sted, så jeg konkluderte med at den ikke er oversatt. Er ellers helt enig med deg hva gjelder originaltitler på oversatte bøker. Av og til får bøker helt andre titler enn de har opprinnelig og da er det vanskelig å vite hva man leter etter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KTonje SivertsenmgesiljehusmorLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth Sveesvein