ok, nå ser jeg at det jeg skrev kan missforstås litt, jeg var uklar. Når jeg her skriver faglitteratur da mener jeg egentlig forskningsdokumenter, som master- og doktoravhandlinger og artikkler og lignende. Jeg er også for at vi både kan diskutere og legge inn faglitteratur av typen bøker som er greit tilgjengelig for de som er intressert, sånt har jeg noe av i min boksamling også her inne.. Jeg tenkte nok først og fremst på de virkelig tunge faglige diskusjonene, men de holder seg vel uansett mest innenfor de miljøene der det forskes på disse.. Måtte bare klargjøre at jeg ikke er anti faglitteratur her inne, for det er jeg ikke. Jeg er bare for at alle som vil skal kunne være med i samtalen.. Her skal det være mulig å diskutere alt man vil..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Tja, har egentlig ikke planer om å starte diskusjoner, lurte mest på om det var ansett som OK å legge inn slikt - "er dette virkelig bøker?".

Planen var bare å slenge ut en anbefaling og en link til PDF'en hvis jeg fant noe jeg trodde andre kunne ha en interesse av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser i hvert fall ikke at det skulle være noe galt i det. Det er vel bare å prøve og se hva som skjer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha! Det var nettopp det jeg ville unngå, å se hva som skjer altså. Vi får se. Om mastergradsavhandlingen jeg leser akkurat nå er noe bra, så sier jeg fra. Foreløpig er det noen veldig lange teori og metodekapitler som jeg nok føler jeg har lest X-antall ganger tidligere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaja, nå har du fått luftet det litt først i hvert fall, uten å ha fått bare negativ respons, så da kan det kanskje være verdt et forsøk hvis du skulle føle for det en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, nettopp berilia, jeg kan nok ta sjansen nå siden det ikke ble noe voldsomt ramaskrik. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det synes jeg du skal gjøre. Skal bakke deg opp isåfall. Tema du leser om nå hører interessant ut, selv kjenner jeg ikke noe til det. Vil gjerne vite mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes du motsier deg selv litt: det skal være mulig å diskutere alt man vil, men ikke forskningsdokumenter?

Og hvorfor ikke forskningsdokumenter? Hvorfor lage et problem som ikke finnes? Det er ikke akkurat som om vi oversvømmes av denne type diskusjoner her, og hvis noen av og til skulle starte en slik diskusjon, ser jeg ikke helt hva som skulle være galt med det. Jeg tviler på at det blir voldsomme mengder av det, og alle kan vel ikke være interessert i absolutt alle diskusjoner her. Det som ikke interesserer en, må man bare overse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita Ness