Det setter jeg meget stor pris på. Hva jeg leser til enhver tid! Det går på kryss og tvers av sjangerne hva jeg leser. Innimellom blir den venstre halvdel utrolig aktiv. Jeg bruker faktisk scrapbooking til å tekst istedet for bilder. Det betyr at jeg må finne kjernen i det jeg leser. Jeg bruker det vanligvis innenfor faglitteratur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Her finner du DUO, du kan søke på emneord og forfatternavn, eller du kan få opp alt som er skrevet f.eks. av historie eller andre fag. Akkurat nå leser jeg en masteroppgave om Aspergers som foreløpig er veldig bra (leser på Kindle :)). Noen av avhandlingene er klausulerte, men de fleste som ligger der kan du lett laste ned.

Her finner du BORA. Jeg synes ikke den er så lett å finne fram på, men det er kanskje fordi jeg ikke har brukt den noe særlig.

God jakt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Se det! Der fant jeg både den ene og den andre. :) Den var jo veldig enkel å bruke. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjertelig takk. Det var utrolig snilt av deg. Har arkivert nettsidene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita Ness