Her er et fint dikt fra André Bjerke

Å være barn en sommerdag det var å sette 'Norna 2' vår nye racerbåt på vann. Å se den seile over stag, og vasse ut i gummisko og redde den i land.

Det var å leke 'Øde ø' og ligge som en Robinson med hele havet mot sin hud. Det var å ta en liten rød Maria Fly-fly i sin hånd og be den fly til Gud.

Det var med apens klatrekropp å entre Jensens epletre og vise Lilly at man tør. Det var å ta en smørblomst opp mot Lillys hake for å se om hun var glad i smør.

Det var å stikke bær på strå for efterpå å rope 'Slipp!' til strået slapp dem ett for ett. Det var å være blåbærblå fra øreflipp til øreflipp og stønne: 'Jeg er mett!'

Det var å se en svales jeg og være meget, meget rik som eier av en sukkerert. Å være barn en sommerdag, var simpelthen å være slik vi alltid skulle vært!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hDemeterKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØThea