Fantastisk fin bok! Jeg hørte på den som lydbok og det var en vidunderlig opplevelse. Birgitte Victoria Svendsen er utrolig flink til å lese og man lever seg rett inn i historien. Anbefales sterkt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Da skal jeg straks sette i gang å lytte på denne, er spent på hva som venter meg; )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, dette var et av årets litterære høydepunkter for meg også. Var litt skeptisk før jeg begynte (kanskje fordi moren min anbefalte den så sterkt, og vi ikke alltid har samme smak...), men så ble jeg desto mer positivt overrasket. Boken har alt; et nyyydelig språk, en drivende og spennende handling og fantastiske personskildringer. Kunne nesten ønske at jeg hadde denne boken til gode.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den er utrolig bra. Dessverre ble jeg skuffet over hennes neste " Din nestes hus". Den falt helt igjennom i forhold til suksessromanen. Men det ser man jo fra tid til annen, det er ikke lett å prestere like bra hver gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye