Veldig fin bok som forteller om kristendommen til småskolebarn på en enkel og lett forståelig måte. Det blir dratt paralleller fra Bibelhistorier til det daglige livet til førsteklassingene Stine og Jørgen. Små og store problemer i hverdagen blir løst via gode råd og Bibelfortellinger fra Fru Fjell.

Språket er jevnt over ganske enkelt og lett forståelig, men med kanskje litt i overkant mange spørsmålstegn. Også ordet "gnuge" brukes til stadighet, et ord jeg gjetter meg til er et dialektord. Etter hvert forstår man hva det siktes til, men første gangen jeg leste ordet ble jeg veldig forvirret.

På grunn av språket blir boka derfor en firer som kunne vært en femmer. Veldig god bok, men den må bli lest høyt.

Boka er utsolgt fra forlaget, men jeg lurer på om forlaget skulle vurdere å trykke opp et nytt opplag. Den finnes uansett på en del bibliotek.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei!
Restopplaget av "1 år, 2 barn og 3 venner" har Misjonsforbundet UNG kjøpt opp. Så viss du eller andre er interessert i å kjøpe flere bøker, kan dere henvende dere til ung@misjonsforbundet.no.

De koster 100,- pr stk.

Ha en god dag!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld