Dette er og blir min favorittbok, og jeg har lest den mange ganger. Det aller beste med boka er at man finner flere og flere skatter jo mer man leser den. Filmen er forøvrig også en flott supplement til denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ettersom jeg har jobbet i mange år som profesjonell butler, står denne boken og filmen mitt hjerte nær. Skjønt forholdene har nok bedret seg mye siden '30 årenes England. Jeg abonnerer på The Modern Butler's Journal som jeg får via E-post, og denne uken kan dere som vil lese et brev fra redaktøren til en misfornøyd leser som antakelig ikke hadde kjennskap til Kazuo Ishiguro: http://www.modernbutlers.com/2011/10/30/the-modern-butlers%e2%80%99-journal-for-service-professionals-worldwide-november-2011/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne har stått på ønskelista mi lenge, men har ennå ikke fått lest den dessverre. Men filmen er en av de fineste jeg veit om, og har sett den haugevis av ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

All grunn til å glede seg! Den beste til Ishiguro, i alle fall av de jeg har lest - til og med flere nivåer over "Never let me go" og "De utrøstelige" etter min mening.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl