Lurer bare på om det er noen aldersgrense nedad her? Jeg kjenner et par 10-åringer som har lyst til å være med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Når du klikker på fanen "Bokelskere", finner du at du kan sortere oss etter ulike kriterier. Velg "De yngste først". Da ser du at det allerede er mange barn her. Også 10-åringer.

Jeg benytter anledningen til å oppfordre oss alle til å SE barna! Bli flinkere til å svare på innleggene deres, gi stjerner og følge dem. Ønsker vi at flere skal bli glad i bøker, er det et fin ting å begynne med barna.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Vet du, der sa du noe jeg ikke har tenkt over i det hele tatt. Jeg visste ikke at det var mange barn her. Rett og slett fordi jeg ikke har sett dem. Kanskje jeg skal bli flinkere til å se etter dem. At barn elsker bøker og vil være med her synes jeg er helt supert. Jeg skulle ønske det fantes et sånt nettsted da jeg var barn og følte meg ensom fordi ingen andre elsket bøker som meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kan du igjennom din virke og dåd, Bevare ditt barnlige skjær til det siste, Da har du regnbuen over din gråd, Da har du glorien over din kiste. - Oehlenschläger

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å, jeg er så enig med deg, Lillevi!
Skulle gjerne gitt deg en hel stjernehimmel for den oppfordringen. Men jeg får nøye meg med en stor, skinnende en.

Hilsen Kari

Ps. André ønsker alle barn velkommen til nettstedet. Det svarte han selv, da jeg henvendte meg til han i samme ærend.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En del bokomtaler i det siste er helt åpenbart skrevet av barn, så det ser ikke ut til at det er slike restriksjoner her. (Og hvem skulle i så fall kontrollere det, siden bokelskere kan velge å være anonyme?)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne Jensen