Jeg er sikkert en av få som ikke har særlig sansen for Erlend Loe. Kanskje burde jeg prøve bedre. Likte dog Volvo Lastvagnar, og Kurt-bøkene er underholdende. Men denne, jeg vet ikke. Får det bare ikke til å funke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Du er ikke den eneste, og jeg vet om flere andre som heller ikke likte boka. Jeg lo litt underveis, men følte mye av boka ble litt for snodig. Ville nok vurdert å ikke lese den ferdig hvis ikke det hadde vært et skoleprosjekt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med deg! Også for meg virket denne boka FOR snodig. Les heller "Muleum". Dette er også en Loe-bok, men her er innholdet mye mer seriøst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv "Maria & Jose"! Min absolutte Loe-favoritt! Med fantastiske illustrasjoner av Kim Hiorthøy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset! Skal sjekke den ut :) kanskje jeg blir overrasket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Næh....du er ikke den eneste. Jeg har bare lest "L", og den var - grei nok, liksom. Morsom i blant, men grep meg i å lure på hva som var poenget med boka. Bortsett fra at forfatteren skal leve, da. Så "Tatt av kvinnen" som film på tv, og den var jo ganske underholdende, men tenkte at filmen var sikkert bedre enn boka... Forekommer meg litt at han har gode ideer, originale typer og god fantasi, men at han enten er for lat eller ikke dyktig nok til å skrive virkelig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG