Den nye fanen "bokanbefalinger" har nå blitt justert og fått tre valg:

1) Basert på siste bøker - dette valget kombinerer bokanbefalinger for de ti siste bøkene du behandlet i boksamlingen din - men vi tar ikke med bøker du har gitt terningkast fire eller mindre. Vi tar heller ikke med bøker du har avbrutt.

2) Basert på favoritter - dette valget kombinerer bokanbefalinger for de ti siste favorittbøkene dine.

3) Basert på terningkast - dette valget henter bøker du har gitt terningkast fem eller seks og gir deg bokanbefalinger basert på disse.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg ville prøve disse listene til å handle ei for meg ukjent bok. Valget falt på Arthur & George av Julian Barnes, som kom høyt opp på lista over både "Basert på favoritter" og "Basert på terningkast". Det viste seg å være fullklaff, jeg likte boka veldig godt. Vil derfor benytte denne nyttige funksjonen framover til å finne andre bøker! Kommer nok til å fortsette å bruke de to nevnte listene, bøkene i "Basert på siste bøker" ser ikke så fristende ut.

(Fant ellers ut at Julian Barnes var en forfatter jeg burde hørt om, han vant bl.a. Bookerpisen i fjor. Den boka er nå også innkjøpt, og ligger på vent).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg satt å lurte på akkurat dette her en dag. Jeg får nemlig opp noen bøker som jeg ikke har hørt om før og ikke helt vet om treffer min lesesmak. Jeg ble mer positiv til å prøve etter innlegget ditt. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har anbefalingene fått virke noen uker, og man kan begynne å trekke konklusjoner. Det som i alle fall kan fastslås for min del er at "skal lese-lista" er utvidet med en hel del bøker som jeg ellers aldri ville oppdaget. Det gjenstår jo ennå å faktisk lese dem, men med snittkarakterer fra 5,25 og oppover er jeg i særklasse optimist.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjempebra, Andre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for raske justeringer! Nå ser alt meget bedre ut!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg var positiv fra før, og nå er det selvfølgelig blitt enda bedre. Får kjøre litt slalåm mellom de ulike alternativene og se hva som gir best uttelling. Det ideelle ville jo være hvis de tre valgmulighetene ga forholdsvis ulike resultater - som alle fungerte bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Flott! Nå begynner det å gi mer mening. Det er jo fortsatt et problem at man får opp mange av de samme bøkene man har lest bare i andre utgaver, men det er kanskje ikke så mye å gjøre med. F.eks. hvis jeg velger basert på favoritter eller terningkast nå, så får jeg bare opp norske oversettelser av svenske bøker jeg har i boksamlinga mi fra før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette blir bra!!!! Og for å være helt ærlig så er jeg også litt glad for at ikke absolutt alle bokanbefalingene går 100 % inn hver gang. ;-) For når skulle jeg uansett fått lest alt? For meg holder det lenge at denne listen - som jo er dynamisk - inneholder 3-4 "må-lese-bøker" hver gang!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette var flott! Åpner nye porter.
Tusen takk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nå høres det mye mer spennende ut - dette skal jeg prøve ut, André, den forrige versjonen ga meg nemlig forslag som jeg var temmelig uinteressert i. Må si du var rask til å justere her - honnør til deg for dét også!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne Jensen