Jeg ble litt skuffet over denne boka etter en lovende innledning. Boka er skrevet på engelsk og R.A. Salvatore skriver på et språk som virker godt i fantasy-sjangeren, og han beskriver godt omgivelsene og kampscene, som er viktig i en fantasiverden.

Boka kommer aldri opp på et Tolkien-nivå. Til det er den for mye world of warcraft-preget med overnaturlige våpen og evner til karakterene. Man merker at forfatteren bruker inspirasjon fra dagens online fantasyspill. Handlingen er så som så og blir rett og slett for enkel for å ha tyngde. Jeg blir heller ikke helt overbevist av den verden som blir beskrevet i boka.

Boka var tunglest og jeg brukte lang tid på den. Dette pga av til dels vanskelig engelsk språk, men også pga at boka inneholder mange unødvendige kapitler spør du meg. Dette er første boka i en serie på 3, og jeg må innrømme å ha allerede kjøpt bok nr. 2, så jeg planlegger å gjennomføre serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Eva