Fint innlegg på bloggen din. Det ser ut som du er en av de 25%? Så vidt jeg vet er forskjellen på utadvendt og innadvendt at den utadvendte henter energi fra samkvem med mennesker, mens den innadvendte trenger pause fra mennesker for å hente seg inn og få mer energi. Det stemmer for meg, men det er stor forskjell på menneskene da! Noen prima eksemplarer får jeg mer energi av å være sammen med, men ikke mesteparten av befolkningen. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, men jeg er såpass usjenert og frampå at mange sikkert ikke skulle tro det nettopp fordi de misforstår hva det betyr. Jeg blir bare utslitt av å være med mange folk, selv om det kan være hyggelig når de er gode venner av meg. Jeg har også visse prima eksemplarer, heldigvis, da får man liksom litt i pose og sekk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAnn ChristinAkima MontgomeryBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  Frøysaa