"Svendsens catering" var en underholdende roman. Johannes Svendsen bor i Drammen og framstår som litt harry. Han prøver å holde hodet over vannet i cateringbransjen samtidig som kona forlater han. Han er en mann med lite empati for andre og er kun i stand til å se seg selv. Men jeg kan likevel ikke unngå å synes synd på han og jeg skulle gjerne hjulpet han å komme seg på jobb og klare å levere maten uten å tabbe seg ut på nytt. Du kan føle han lever på kantet av stupet og at sammenbruddet ikke er langt unna.

Boka er en smule tragikomisk med gode personbeskrivelser. Forfatteren fletter inn seg selv i en liten birolle i boka også. Jeg lot meg underholdende av boka og begeistre av forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn Sturød