"Svendsens catering" var en underholdende roman. Johannes Svendsen bor i Drammen og framstår som litt harry. Han prøver å holde hodet over vannet i cateringbransjen samtidig som kona forlater han. Han er en mann med lite empati for andre og er kun i stand til å se seg selv. Men jeg kan likevel ikke unngå å synes synd på han og jeg skulle gjerne hjulpet han å komme seg på jobb og klare å levere maten uten å tabbe seg ut på nytt. Du kan føle han lever på kantet av stupet og at sammenbruddet ikke er langt unna.

Boka er en smule tragikomisk med gode personbeskrivelser. Forfatteren fletter inn seg selv i en liten birolle i boka også. Jeg lot meg underholdende av boka og begeistre av forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tove Obrestad WøienAlice NordliSilje HvalstadRandi Annie FramnesIngunn ØvrebøLibraritas vAnne Berit GrønbechTonesen81TralteThomas Heie H.Tine SundalHarald KTrygve JakobsenPirelliJulie StensethIngeborg GRoger MartinsenLinn-Joan SharplesHanne MidtsundMartineSyntaksfeilAnne-Stine Ruud HusevågPrunellaCaroline Ekornes JohannessenNina BallerinaStian DalbergIdaRolf IngemundsenAndreas BokleserLisbeth Kingsrud KvistenKaroline in WonderSteinar JøsokLeseberta_23Astrid Terese Bjorland SkjeggerudTorill Elisabeth RevheimHelena EFrode Øglænd  MalminMarit AamdalsvarteperElisabeth Svee