Dette er den tolvte boka i serien Kunstdetektivene, en serie som har falt i smak hos min åtteåring. Vi er enige om at den var veldig, veldig spennende. Skrukene er ondere enn noensinne, og David må virkelig vise hva han er god for. Slutten er åpen, og det var kanskje bittelitt irriterende, å sitte igjen med så mange spørsmål. Er i alle fall ganske sikker på at det må komme minst ei bo til i serien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, her kan det ikke slutte! Masse action, og så liker jo voksne meg fakta om Istanbul og dryppene av kunsthistorie. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje Sivertsen