Dette er en meget bra bok fra Grønner, jeg hadde faktisk problemer med å legge den fra meg - et meget godt driv i fortellingen - i kombinasjon med at innholdet er nesten i forkant av hva som skjer i norsk næringsliv og politikk - innsiktsfull, kløktig og god humoristisk undertone.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har bare lest "Brent B" av Grønner, men også det var en utrolig spennende bok. Og jeg undres over hvorfor ikke flere leser hans bøker ... Har markedsføring (og fravær av sådan) virkelig SÅ mye å si? Jeg er en meget kresen krimbok-leser, og det skal ikke veldig mye til før jeg kjeder meg. Desto morsommere når man først kommer over krimbøker med et intelligent plott og et driv fra første til siste side. Gleder meg til å lese denne boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud Kvisten