Hvis dette virkelig er det han mener, noe jeg har vanskelig for å tro, så er det ille ja. Tror nok du er inne på rett spor med ironien, men kan ikke helt se at den på noen måte bidrar til diskusjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Slik jeg leser teksten, kan jeg ikke se at det ligger noe ironisk i den. Selve hovedspørsmålet, om skjønnlitteratur fungerer som erstatning for det virkelige liv, slik porno gjør, kan være et interessant spørsmål. Men han presenterer det ikke som et spørsmål, men som en særdeles bombastisk og nedlatende påstand. Den selvgode kvinneforakten som det ellers oser av innlegget, tror jeg nok dessverre er genuin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har ikkje lese innlegget hans, men han høyrest ut til å vere ein skikkeleg tørrpinn, - som ikkje har oppdaga rikdommen i skjønnlitteraturen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.