Dette er en bok jeg har gitt opp noe av nattesøvnen min for. Har sittet å nilest sidene for å komme til siste kapittel. Virkelig en fantastisk oppfølger til city of bones! Ingenting kommer som forventet, og tror du du vet noe, har du feil. Fantastisk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne boka slukte jeg ganske raskt. Hun er skikkelig god på cliffhangers, og utnytter sjangeren skikkelig godt! Den er bare knall. Hva skal jeg lese nå, på en måte? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Holder på å lese den selv! Den er fantastisk :-D Var på ferie på Kypros i Ayia Napa. Og 2-3 dager der nede, mens de andre var ute og hadde det gøy på byen, satt jeg syk på hotellrommet og leste ferdig hele bok nr.1 av serien, og ca. 1/4 av denne! Fantastisk bok og serie, så det angrer jeg ikke på!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åja! Elsker serien! Kjedelig å være syk, men tror på at boken gjorde opp for noe av det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil