Mottok boken idag. Kjøpt hos Ruuds Antikvariat kr 147 inkl. forsendelse, fra 1929. Hadde aldri trodd jeg skulle få 1. utgave under 200 kr, men den som leter finner. Utover det så tok det kun 2 dager før jeg hadde den i postboksen min. Er medlem og får tilsendt dikt pr. e-mail fra biblioteket hver tirsdag. Tror alle bibliotek har en slik nettsideordning. Det var her jeg fikk "Jeg hadde tenkt -". Det var dét som fikk meg til å lete på antikvariat.net, så et gammelt ønske er nå blitt oppfylt. Inneholder 22 dikt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Akkurat nå kjente jeg at jeg ble veldig, veldig misunnelig. Jeg ELSKER Rudolf Nilsen, på min hals. Har riktinok en jubeleumsutgave av hans samlede verker som ble utgitt i forbindelse med 100-årsdagen hans, men en førsteutgave!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der var 10 dikt i tillegg. Oversikten over diktene sluttet langt oppe på siden, derfor trodde jeg ikke at der var flere. I og med at sidene er litt uregelmessig i størrelse så gikk det en liten stund før jeg oppdaget det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du prøvd på antikvariat.net? Der var flere da jeg var innom sist. Det føltes helt deilig å bla i en bok der sidene i var så sirlig innbundet. Har den ved siden av meg hele tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke vært der ennå, hørte om siden først nylig. Men jeg skal definitivt sjekke den ut, takk for tipset :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud Kvisten