[ Slettet av bruker ]

Viser 8 svar.

Du kan også skrive ditt innlegg under diskusjonstemaet Om Bokelskere, da får du raskt svar fra enten Andre Nesse eller noen av de mange leserne som vet svaret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du sender en melding til Andre Nesse (brukernavn an), det er han som "eier" nettstedet, men vanlig moderator har man ikke her inne. Det fungerer heilt greit, men når det har vært ulike ting så har Andre fått privat melding og så ordner han opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du lurer på hvem som står bak dette nettstedet, så er det bare å klikke på "om bokelskere" nederst på siden. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk fra meg også, det var en herlig beskrivelse jeg fant der!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Likte spesielt vaffelrøra :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja ikke sant! Lurer på om han mener det? Han kan jo risikere å få hundrevis av besøkende! Jeg tror jammen jeg skal ta en tur selv jeg, neste gang jeg er i Stavanger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da må du huske å ringe først, hvertfall hvis du forventer vafler :-)

Vil tro at det er en spøk, men jeg kjenner han ikke, så for alt jeg vet så er han en selskapelig fyr som er en mester i vaffellaging. Han er vågal hvertfall, det skal han ha!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

FindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.