I denne boka møter vi den norske marinejegeren Angus Storm, som leder en internasjonal spesialgruppe som går inn i situasjoner der det må handles raskt og diskret. Nå står gruppen overfor trusselen om et planlagt terrorangrep som har som mål å utslette den vestlige sivilisasjonen. Sentralt i historien er avsløringen om at Osama Bin-Laden allikevel ikke er død, og en arkeologisk hemmelighet i de afghanske fjellene som vil ryste verden.

Det er høyt tempo hele veien, masse testosteron og tekniske detaljer om alt fra vulkaner til millitære våpen av alle slag. Ingen tvil om at dette er en debutant som har gjort jobben sin på research-siden. Det kan bli litt vel mye slike detaljer, men alt i alt syntes jeg dette var en god spenningsroman/thriller. En skikkelig guttebok, men ikke verre enn at denne dama også koste seg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig i at det var veldig mye detaljer. Det blir vel litt ekstra krydder for de som er interessert i det, og ikke noe jeg skjønte så mye av. Men jeg valgte å ikke henge meg opp i de og fikk med meg historien likevel. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Vannflaske