Takk! Den skal jeg prøve.

Har startet på 2 tykke bøker, men ettersom jeg leser svært uregelmessig for tiden kommer jeg aldrig til slutten. Er vant å lese tykke bøker på kort tid og nå går det helt enkelt for tregt for meg. Fant frem til en bok under 200 sider og fikk tilbake den gamle gode følelsen.

Når det gjelder min smak så leser jeg mye forskellig. Liker å bli tipset om bøker som jeg ikke hadde funnet frem til selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte den i sin tid. Hemingway skriver veldig godt. Men jeg tror egentlig det er mange bøker som er lettere å lese. Jeg blei litt frustrert på hovedpersonen. Man kan velge om man vil se historien som fortellingen om en laaang fisketur eller en allegori, eller begge deler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ester SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit R