Har egentlig lyst til å lese denne boken, men jeg orker rett og slett ikke å lese om hvor vondt den gutten hadde det. Jeg stod med den i hånden i en bokhandel for noen dager siden. Bare bildet på coveret får det til å snøre seg i halsen. Og så forklaringen på tittelen: At det var det han svarte hvis noen spurte ham hvor han hadde fått alle skadene fra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes du skal lese den, den er en god bok. Setter veldig perspektiv på livet. Jeg kjenner jeg har forandret meg selv siden jeg leste denne boka, og jeg anbefaler den til alle jeg kjenner. Synes alle, spesielt de som jobber med barn, bør lese denne. Det er altfor mange barnemishandlingssaker her til lands for tiden (og for så vidt i resten av landet), og mange av dem kunne vært gjort noe med mye tidligere hvis noen bare hadde sagt fra. Hvis man er litt mer obs på tegnene...det er alltids bedre å si fra en gang for mye, enn å bare tie..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er helt sikkert veldig god, men jeg tror jeg må la den bli liggende på vent i bokhandelen en liten stund til. Når en nesten begynner å gråte bare av å se coveret, tør jeg ikke tenke på hva slags følelsesmessig påkjenning det vil være å lese boken. Etter at jeg fikk barn har jeg blitt helt hudløs når temaet er barn som opplever stor urett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieGro-Anita RoenDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TJulie StensethmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken Røil