Har akkurat startet å lese. Jeg finner den veldig avslappende og beroligende. Vet ikke helt hva som feiler meg, men det er slik jeg reagerer i alle fall. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

En bok først og fremst for dem som fascineres av ideen om en zombie-krig. Jeg lot boka ligge lenge, noe som ikke gjorde noe da den er sammensatt av flere "øyenvitnefortellinger". Da jeg tok den opp igjen leste jeg den mer eller mindre sammenhengende og ble ganske engasjert. Det er ikke stor litteratur, du må som sagt kjøpe ideen. Noen av "øyenvitnefortellingene" var veldig tørre, mens andre var mer fylt av følelser. Blei faktisk litt rørt da jeg leste om presten som tok på seg å skyte de smitta... Føler at jeg er mer klar for dommedag nå. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ta det med ro, dommedagen kommer ikke! Folk har ventet på den i tusener av år uten at den har kommet. Men vi må få bukt over/redusert forurensningen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hallo! Jeg tar det jo med ro. ;) Vet veldig godt at folk har forberedt seg på dommedag før. Jeg har ikke en gang begynt å gi bort eiendelene mine ennå. :)

Som sagt: boken virket for det meste beroligende på meg. Hvis jeg leser en trist kjærlighetshistorie derimot...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaske