Jeg har ikke lest denne boka (og kommer etter all sannsynlighet aldri til å gjøre det), men jeg føler likevel treng til å skrive et innlegg til din støtte. Hvis jeg hadde gitt i kast med en 550-siders mastodont av en bok - slik denne er – og funnet at at den er så omfangsrik bare fordi forfatteren har tatt med en masse unødvendigheter, hadde jeg vel hivd faenskapet i veggen i purt raseri. At en del bokelskere med lang fartstid ved UiO koser seg med gjenkjennelsen er nesten irrelevant. De blir jo nærmest inhabile med tanke på hvordan den jevne leser vil oppfatte boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Synes ikke det var noe unødvendig i denne boka. Alt var med på å vise hvem hovedpersonen var, og å drive handlingen framover. Mener jeg i alle fall. Synes Langeland er meget bevisst på virkemiddelbruk. Må legge til at jeg veldig ofte foretrekker forfattere med et korthugd språk, men Langeland er ikke unødvendig ordrik. Dette er formen en slik type bok ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK. Jeg har som sagt ikke lest boka, og kan ikke diskutere den konkret. Høres dog lite attraktiv ut i forhold til min boksmak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe Solberg