Blei skikkeleg skuffa over denne. Gav opp på side 99, og ser av andre innlegg at boka kjem seg etter side 300. Ja, ja, det må bli ein annan gong. Saman er vi mindre aleine var ei flott bok etter mi meining, det same med dei første bøkene hennar. Mykje stramare i komposisjonen og ikkje så mykje bla bla.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg strevde også med å komme "inn" i boka, men det var vel verdt strevet. Den er nydelig, ikke bare personbeskrivelsene, men også språket og blandingen av humor og alvor. Er fasinert, en av de bøkene jeg gjerne kan lese flere ganger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

i totally agree!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som jeg har skrevet i andre diskusjoner, ble jeg også skuffet over boken - i begynnelsen. Men, nå når jeg endelig er ferdig med den vurderer jeg å lese den igjen. D er greit å skumme gjennom mye av detaljene i første halvdel, for siste del av boken er verdt all ventingen. Det var det iallefall for meg. Jeg tror denne boken kommer til å bli en bedre og bedre leseropplevelse for hver gang.

Men, dessverre. Den er ikke like fengslende som "Samam er ein mindre aleine." Komposisjonen er helt anderledes, men etterhvert opplevde jeg igjen å forsvinne inn i Gavaldas fantastiske mellommenneskelige univers.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser at det ikke bare er jeg som ble skuffa over denne. Har akkurat ENDELIG lest den ferdig, greide faktisk å kave meg hele boken gjennom. På side 400 et eller annet begynner det å bli litt interessant, men rundt s. 500 daler det, og pjattet overtar igjen.

Jeg elsket "Saman er ein mindre aleine" og "Eg elska ho", men denne var langdryg og kjedelig. Hun har noen morsomme metatekster denne gangen, og jeg falt for personene. Hele historien er god, og hun skriver like vakkert som før, men må hun bruke over 600 sider? Boken har sine høydepunkt, men jeg greide rett og slett ikke å bli fenget.

Jeg tok meg selv i å tenke gjentatte ganger at dette hadde egnet seg mye bedre på film..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner ikke helt hvorfor dere er skuffet over boka, metanivået i den er jo helt fantastisk! Selv om den kunne vært noe strammere enkelte plasser, tror jeg ikke boka hadde blitt noe bedre av effektivisering. Tempoet er helt i takt med Charles Balandas sinnstilstand, mener jeg da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiac