Heisann Jeg er inne i en periode der jeg bare vil lese bøker som handler om kjærlighet, spenning, ung jente i nød, Helt osv osv Jeg leste Margit Sandemoes Tårnet I Det Fjerne her om dagen, og den var akkurat slik jeg var ute etter. Har noen av dere noen forslag på flere slike bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Folket på Innhaug er en trilogi av Anne Karin Elstad. Vi følger flere slektsledd på Innhaug. Her finner du kjærlighet, kjærlighetssorg, forbudt kjærlighet, utroskap, hat, ja her finner du mange følelser og spenning. I tillegg er dette en klassiker av et bokverk så det anbefales på det varmeste :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må ungjenta reddes av en prins, eller er det greit om hun redder seg selv? I siste fall anbefaler jeg Daggerspell av Kathreine Kerr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine Margit Sandemo favoritter av den typen er: Bergtatt, Jomfruen fra tåkeskogen og Fabians brud. Ellers så er jo Stephenie Meyer's "Verten" en fantastisk kjærlighets historie. Hele vampyr serien til J.R. Ward er jo om kjærlighet, kjekke vampyrmenn som redder damer ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg støtter Kines forslag om Verten =D Den syntes jeg var utrolig bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser av profilen din at du liker Sandemo, så denne anbefalingen blir kanskje et skudd i blinde, men man vet aldri... Jeg tenkte umiddelbart på boka "Av måneskinn gror det ingenting" av Torborg Nedreaas. Hun har ingen overnaturlige elementer i sin skriving, men hun gir en en veldig god og skildring av en ung jente i nød. Garantert gripende lesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om du likte Tårnet i det fjerne, så kan du jo prøve ut flere av Margits føljetonger også? Det finnes til sammen 39 stykker. Selv om ikke absolutt alle handler om en ung jente i nød, så er det i alle fall kvinnelige hovedpersoner, gåter, kjærlighet, spenning osv., og ofte noen overnaturlige elementer også om du liker det.

Føljetongbok 1 heter Barn av ensomheten, og handler om Anna som er et ensomt og ulykkelig barn. Faren er ikke spesielt glad i henne og ønsket seg heller en sønn, og hun lider av en medfødt skavank som får henne til å halte. Men en dag dukker det opp en mann som snur opp ned på livet hennes, og får henne med på et utrolig eventyr på liv og død... ;)

Skal se om jeg kommer på noen flere bøker som kan passe etterhvert også, av andre forfattere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen Takk! :D Er rimelig ny innenfor bøker, så har ikke helt plassert hvilke forfattere som skrive hvilke sjangere. :D Jeg skal sjekke det ut. :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Kirsten LundTine VictoriaNinaCathrine PedersenPer LundHeidiGeir SundetEmil ChristiansenLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria Jonassen