Jeg kjøpte bøker på et svensk antikvariat en gang. Det skjedde en feil (bestilte mange eks av samme bok tror jeg det var), og de skulle ordne det om de fikk all info i en mail. Litt senere var plutselig kredittkortet mitt i sving i svenske butikker. Heldigvis slapp jeg å betale for svindelforsøket, men jeg tror egentlig banken var litt snill med meg. Av en eller annen grunn kunne jeg ikke forestille meg at noen som jobbet på et antikvariat kunne være kjeltring... ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Huff... Bra det ordnet seg. Banker dekker vanligvis aldri tap vis en har gitt fra seg kredittkortopplysninger. Det finnes nok dessverre kjeltringer i alle bransjer. Man kan ikke stole 100% på andre enn seg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Wenche VargasRolf IngemundsenAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn S