Jeg har nettopp begynt å lese boka, oppdager at Jarle har en bror, Stig. Kan ikke huske noen bror fra de andre bøkene, eller er jeg helt på jordet nå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Det samme forundret meg! Jeg husker godt at Jarle eksplisitt beskrives som enebarn i foregående utgivelser. Når historien i tillegg fortelles i første person - ja, jeg var lenge i tvil om dette egentlig handlet om Jarle Klepp (sløv som jeg er oppdaget jeg etterhvert at omslaget utvetydig stadfester at det er en Jarle Klepp roman..). Min gjetning er at forfatteren har latt denne teksten flyte fram nærmere sitt eget liv enn de foregående.
Men jeg vet ikke. Og det er en av de nydelige tingene med lskjønnlitteratur.
Synes boken er noe mer ujevn enn jeg har blitt vant med fra Renberg - men på sitt beste skriver han seg rett inn i nervesystemet mitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Takk for innspill. Vi tolker jo dette forskjellig, så andre kan jo ha en annen oppfattning, men er glad at andre også ser det jeg ser.....jeg avbrøt boken rett og slett.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er ikke helt på jordet. Stig er ikke nevnt i noen av de andre bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sitter her og er litt i stuss om jeg skal si noe om dette. Tror jeg skal si det på denne måten: Hei, Stig. Der var du jo. Var det ingen som klarte å snakke om deg før nå? Nei. Gjorde det såpass vondt? Ja.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Stig beskriver du godt, sjøl om det gjør vondt å lese om han.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble litt forvirret i begynnelsen av dette, hvordan kunne jeg ha gått glipp av Stig, jeg som skrev særemnet mitt om Jarle Klepp for under et år siden. Det samme gjelder Hardangervidda-turen, som er veldig lik, samtidig helt ulik fra den vi leste om i Kompani Orheim. Forvirret meg litt, det og.

Nå er jeg ferdig med boken, og jeg likte den veldig godt. Åshild var en fantastisk karakter. Slutten var veldig rørende.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for svar, håper bare ikke det er jeg som leser "feil" Men bøkenes verden er forundelig, så alt er mulig....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det kan ikke jeg huske heller. Er ganske sikker på at han har vært enebarn hele veien. Men det skal sies at jeg ikke har lest Pixley Mapogo. Dette var snodig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein