Nå leser jeg denne, det er den tredje jeg leser av Adler-Olsen. Rekkefølgen ble litt feil: "Flaskeposten" først, "Kvinnen" og nå til slutt denne. Veldig spennende...på kanten når det gjelder "bloddryppende" og voldelige detaljer...noe annet som slår meg nå når jeg leser en tredje bok: De er da veldig "skåret over samme lest", selv om det er forskjellige historier, er det så mye som er likt i rammen og atmosfæren i de tre. Det blir forutsigbart. To søsken, fortid-nåtid, jakten og øde hus og gjemmesteder. Likevel: Spennende krim, og en "kjekk" Q-avdeling forfatteren har skapt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Snart ferdig med denne nå...må tilføye: Veldig spennende JA, men også den mest voldelige av de tre, en del sadistisk sex-vold. Litt mange tråder som spriker i ulike retninger gjør den litt rotete og ustrukturert...men som spennende krim, ja, den kan anbefales..selv om den tok fullstendig av mot slutten, det ble vel i vildeste laget dette..og for voldelig synes jeg...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig Randi. Den var spennende, men det tok jo helt av, historien ble litt for usannsynlig. Dessuten alt for voldelig. Totalt sett likte jeg ikke denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, den var i ekleste laget ja.....(Da kan man foretrekke pen og pyntelig klassisk krim som Lahlums Menneskefluene....)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollKirsten LundMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth SveeLinda NyrudKaren PatriciaKristinalpakkaRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenJakob Lund KlausenFredrikCecilie69Trude Oma