Men! Det vil også være rart å låse en diskusjon pr bok. Det kan jo være ulike momenter en vil diskutere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Heidi Smith-Solevåg skriver: Men! Det vil også være rart å låse en diskusjon pr. bok. Det kan jo være ulike momenter en vil diskutere.

Som regel kommer det fram mange forskjellige momenter selv om man har begynt på et tema som man vil diskutere.

Det kan være interessant å vite når tid det kan være på sin plass å starte en ny diskusjon om ei bok.

Det kan f.eks. være når:

  • Den forrige tråden er lang og uoversiktlig
  • Den forrige tråden er gammel
  • Du ønsker å belyse et bestemt tema som ikke har vært belyst tidligere.

Er dette gode grunner for å starte en ny diskusjon?
Annet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Det er vanskelig, og derfor hadde jeg tenkt å legge det inn i FAQ. Der har jeg foreløpig skrevet at man ikke bør starte nye diskusjoner hvis det allerede finnes en diskusjon, men det kan jo være greit å ha noen retningslinjer for når man kan gjøre det? Eller - kanskje vi ikke trenger noen retningslinjer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

De fleste er nok som deg, og derfor er det best at nettstedene er intuitive, slik at folk umiddelbart forstår hvordan ting fungerer. Blir FAQen for lang og omstendelig, er det enda færre som vil lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg ser ikke noe problem med at at en kan diskutere ulike momenter av samme bok i en og samme diskusjon. Det er jo det som gjør diskusjonen dynamisk etter min mening, - og det er slik en diskusjon bør være.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Syns det er mye bedre med mange meninger i en diskusjon, enn f.eks tre tråder uten noen svar. Det er jo èn bok som diskuteres, og da er det greit med mange meninger og innspill.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med dere, Hilde og Marianne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

CecilieIngeborgCathrine PedersenPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamie