Var på salg på Porsgrunn bibliotek i dag, 5 kroner pr. bok:-)Fikk med meg:

John Steinbeck- Vår misnøyes vinter, Richard Wright - Nigger, Kazuo Shiguro - Tilbake til Shanghai, Erich Maria Remarque - Triumfbuen, Isabel Allende- Åndenes hus Fine eksemplarer var det også:-)Gleder meg til å kose meg med disse i høstmørket.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Løfter denne!
Boksalg ved Nord Odal bibliotek nå.
10 kr pr bok el 50 kr pr pose / forundringseske!
Mange kjente forfattere :)
Jeg har i dag funnet frem mange krimbøker i forbindelse med påsken. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Artig med boksalg på bibliotek, jeg jobber i et. De som kjøper bøker av oss er de som har mange bøker fra før og egentlig ikke har plass.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sier som annelingua:Ojsann! Snakk om å treffe spikeren på hodet!Ble nesten litt skummelt dette her!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ojsann - kjenner dere bibliotekarer oss SÅ vel, altså? Føler meg skikkelig gjennomskuet nå! :-D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På mitt bibliotek (Sarpsborg) gir de bort bøker for tiden, de har en hel hylle i entreen hvor man bare kan forsyne seg. Jeg har tatt med meg fler, og hver gang jeg er der har de fylt på med nye titler, så det ser ut som det er mer der det kommer fra. De tre siste bøkene jeg har tatt med meg er Gripsholm slott av Kurt Tucholsky, 84 Charing Cross Road av Helene Hanff og Ledsagersken av Nina Berberova. De to første har jeg lest og likt, den siste har jeg allerede på svensk, men når den var gratis kunne jeg jo skaffe meg den norske utgaven også, en bra bok er det i alle fall.

Det ser ut som du har gjort noen fine kupp også, flere som jeg hadde gledet meg til å lese:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Biblioteket her jeg bor har et forholdsvis stort rom hvor de oppbevarer bøker på salg og som de oppdaterer kontinuerlig med nye titler. Men det virker som om det bare er jeg som forsyner meg :).

Kjøpte disse i august:

V - Pynchon Forfengelighetens fyrverkeri - Wolfe Gifts- Farah

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var travelt på mitt lokale bibliotek i dag, kanskje fordi det var annonsert i lokalpressa også, men mye bra og fine bøker. Bibliotekaren fortalte at det var på grunn av at de av og til kjøpte for mange av en bestemt bok og interessen for utlån var ikke så stor, derfor ble fine, nesten uleste bøker lagt ut på salg. Bra for meg og andre leseglade...mener jeg så du skulle lese ulvetid i en annet tråd, holdt på å kjøpe den her om dagen, virket interessant....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, det er så gøy med biblioteksalg!Var tidligere i høst på boksalg på mitt bibliotek og kom hjem med hele 14 bøker!Tok nok noe ukritisk for meg av godene,for alle bøkene var vel egentlig ikke helt etter min smak. Men pytt pytt-hva gjør vel det! Boksalg er gøy,og du har jo virkelig funnet en del perler.Kos deg masse i høstmørket du!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Virker slik, etter omtalen her inne av bøkene, så har jeg virkelig noe å glede meg til:-)Jeg hadde også noen bøker til biblioteket, lurte på om jeg kunne gi dem som gave, siden jeg har sånn glede av biblioteket og det tok de imot med et smil:-)Hadde noen bøker som ikke falt helt i min smak, men kunne jo kanskje glede noen andre ....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann Miljerubbel