Det er stortid for loppemarked, og hver helg er det et nytt et. Jeg var på to i dag og fikk tak i tre bøker(De åtte, den hemmelige hagen og 1.Offer) for bare 12kr tilsammen. Helt sinnsykt. Noen andre her som har gjort noen loppemarked-bok-kupp i det siste?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Åh, herlige lopeemarked. Jeg har vært på skattejakt, og jeg har funnet. Det ble 6 bøker til 110 kr; Amalie Skram- hele "Hellmyrsfolket", Marianne Fredriksson- "Simon og Eiketrærne, én bok av Jostein Gaarder, en av Erik Fosnes Hansen og to fagbøker! :))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg var veldig nære på å dra på loppemarked i dag. Men siden det selvpålagde kjøpestoppet av bøker jeg satte for meg selv til nyttår har blitt brutt utallige ganger allerede, og bunken min med bøker bare vokser og vokser, så klarte jeg å overbevise meg selv om å bli hjemme i dag. Angrer jeg? Ja!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal på loppemarked i morgen. Gleder meg til å gå på loppe- og skattejakt i bokhaugene! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Loppemarked.info Her kan du finne ut om det er loppemarked nær der du bor.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen