Jeg adopterer denne ideen og lanserer #bokhelgen på Huvenes.no.

Bokhelgen uke 37: Jeg leser Talent for lykke av Ari Behn. Har lest alt han har skrevet til nå. Han har vendt tilbake til Kolon forlag etter noen år og et par bøker hos Gyldendal. Har forlagsbyttet vært fruktbart?

I tillegg jeg leser jeg Henrik And av Anna R. Folkestad sammen med min sønn på snart tre år. Takk til Det norske Samlaget som forer meg med gode barnebøker. Er denne en godbit?

Del din bokhelg med en kommentar på huvenes

Enkelte helger trekker jeg ut en heldig vinner av en bokpakke. Trekningen finner sted på Huvenes.no

Denne helgen har jeg en bokpakke liggende på lur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 27 svar.

Jeg har trukket ut en vinner. Sjekk ut hvem det er på huvenes

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...litt av vært, 'A leg to stand on', Oliver Sacks, 'Det store tivoli', Sig. Evensmo. 'Meditationer, en filosofisk bilderbok', Lars Gustavsson. 'The French Revolution', Hilaire Belloc. 'Inside the Whale', G. Orwell. 'Revolution',Peter Cowie. 'Härskarinnor og älskarinnor', Artur Möller og Myrstigar. Godt at man har to hender.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"The Well of ascension", bok nr 2 i Mistborn serien til Brandon Sanderson, "Alle dra sin vei" av Wendy Guerra, "The emerald atlas" av John Stephens og "The case-book of Sherlock Holmes" av A.C.Doyle. Satsar på å bli ferdig med to av dei i løpet av regnversdagen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nettopp avsluttet en kioskromanserie på seks bøker nå, Heksejakten av Ellinor Frantzen. Den var overraskende god, bortsett fra de siste 50 sidene, som ble for sammenrasket. Så nå trommer jeg med fingrene og lurer på "hva nå"... Har litt for mye å velge i...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Don't let's go to the dogs tonight" av Alexandra Fuller, "Uglies" av Scott Westerfeld, "Avsløringen" av Frid Ingulstad, "Huset som fikk bein" av Jo Lie, "West End girls" av Jenny Colgan, "Politi og røver" av Kjetil Østlie, lørdagsdagbladet og Aftenposten. Ja, jeg har et problem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

" Skjulte skrifter" av Sebastian Barry og "Ulvetid" av Hilary Mantel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min kamp 1 : Klausgård

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Klausgård, haha :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...skulle vi opprette en diskusjon om Klausgård. Er han en god forfatter ...eller en produkukt av agressiv markeds- föring ? Selv ble jeg ikke imponert av ytdragene fra hans seneste bok( publ. i Aftenposten for en uke siden) Tanker fra nder en trapp,Dosto., lest for mange år siden. En av hans mindre kjente. Hva har du på hyllen av kontroversiell viten ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Knausgård fikk gjennomgå i et par andre tråder her, som i "Hva får deg FRA å lese en bok" - og vi ble ganske mange som uttrykte noe lignende som Maria her. Et negativt inntrykk. Men vi ble også ganske mange som sa vi ville lese Min kamp en-to-mange en gang i tiden..

Betrakt dette som et referat; hver og en som skrev i den tråden får svare for seg selv, men jeg står for det jeg selv skrev;-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

he..he...der ser du...jeg fikk ikke en gang navnet rett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hei...takk for hyggelig svar. Jeg kan forstå at han får "gjennomgå", men vanskeligere å forstå at man "må" lese ham, i allefall alle bindene i "kampen".Det eneste, og det er ikke mye(det må jeg innrømme)var en skikkelig nedtur... og langt fra det jeg forbinder med litteratur...og mis- tanken dukket opp, " er dette ennu et eksemplar av keiser- ens nye klær".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har dessverre ikke lest noen bøker av KNausgård ennå, fordi jeg så et intervju av han og fikk inntrykk av at han var litt for egosentrisk og selvopptatt. Samtalen var svært klam... Er derfor jeg lo litt da jeg så hun skrev feil. Men jeg lar aldri den personlige opplevelsen av en forfatter komme i veien for å lese hans/hennes bøker, så jeg skal absolutt lese noen av bøkene hans. Å delta i noen diskusjon om Knausgård vil jeg ikke. Jeg har for lite kjennskap til både forfatteren og verkene hans. Kanskje han faktisk er helt motsatt av hva jeg fikk inntrykk av da jeg så intervjuet.

Av kontroversiell viten? Der står vel for det meste kun bøker av Däniken, og beretninger om Nostradamus. Må ha litt spenning og konsp i hverdagen må vite :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uffda, er vi der igjen nå?? ;-D La nå Jorun få lese i fred;-D

Staaakar Knausgård har fått gjennomgå før han.. LOL

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...Knusgård hat fått gennomgå? Stikker man ut hode så må man tåle litt guiljotine ...da og da. Tenk på stakkarn Hamsun.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk :-) Jeg leser og koser meg, synes boka er god :-) Gleder meg til å lese videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nyt den, du!! Da har du noe å fare med neste gang en bokelsker har lyst til å bruke Knausgård til hoggestabbe... Skal lese dem en gang i tiden jeg og, men det blir et stykke frem. Når han er glemt av media...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er så bra, at jeg synes det er super dupert at det er 5 bøker til :-) Du har noe å glede deg til :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser meg inn i historien om Leon og Louise av Alex Capus. :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal akkurat åpne Svart Fredag av Alex Kava. Ingenting er som en god psykologisk thriller under pleddet på sofaen når høstmørket og den medfølgende kulden setter inn på kvelden. Må si jeg gleder meg, men regner ikke med å få lagt meg tidlig i kveld, er advart om at man ikke får til å legge denne boka fra seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I kveld starter jeg på nyoversettelsen av Hans Fallada`s "Alle dør alene". Etter å ha lest div.kritikker og kommentarer om denne boka,gleder jeg meg ekstra mye til å ta fatt på den.Magefølelsen min sier at dette er ei bok jeg sannsynligvis ikke kommer til å glemme så lett.Håper jeg ikke tar feil da!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gled deg, har leste den for litt siden og den er bare så fantastisk bra, min absolutte favoritt hittil i år....Du glemmer den ikke og den kan du ikke legge fra deg lenge av gangen heller....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Høres betryggende ut! Har allerede begynt å lese(har bare en liten lesepause nå!), og jeg erfarer allerede at dette blir ei bok som det nok kan bli vanskelig å løsrive seg fra.Gleder meg til fortsettelsen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser bl.a. "Russiske netter" av Vladimir Odojevskij.(Bokvennen forlag) Her må jeg være konsentrert, for den handler om å argumentere mot et samfunn og et liv styrt av markedskrefter og nytteverdi.
Det er en vidløftig bok der bl.a. Odojevskij hevder at "enhver stat er avhengig av kunsterne, liksom et menneskeliv uten poesien, musikken og følelsene mangler det vesentligste".
Det er mange som er enig med han i det :) Temaene i boka er nok like aktuelle i dag, som da den kom ut i 1844.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

...og vi som ikke har BBC Radio FOur, hva gjør vi ? Klipper gressplenen før sneen kommer? Ser fotball...Havre- vold mot Ryggestua? Polerer bilen? Plokker sopp?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser "Kjenn ditt hjarta falle" Våre vakraste dikt. Ei bok til å nyte, både estetisk,utseendemessig og til å bla i, finne et dikt som taler til deg og la det synke.

I tillegg har jeg begynt å lese Tore Renberg sine bøker om Jarle Klepp på nytt. Herlige bøker. Holder nå på med "Kompani Orheim". Har som mål å komme igjennom alle før jeg leser den femte og nyeste romanen fra i høst: "Dette er mine gamle dager." Gleder meg allerede mens jeg nyter meg igjennom forløperne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin Berg