Definitivt! Jeg trodde hele oppveksten min at han var indianer, jeg og. Men antagelig ville han det (og følte at han måtte) for å kunne distansere seg fra den rimelig suspekte fortiden sin. Man kan spørre seg hvordan en mann som han kan skrive så flotte og ekte bøker. Men som du sier, han må ha vært utrolig sammensatt og komplisert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Først blei jeg litt skuffa da jeg fikk vite det, men samtidig var det fascinerende. Noe veldig spesielt må ha skjedd. Antar at det var det rasistiske sør som var utgangspunktet hans, og at familien hans var en del av dette. Det at han begynte å referere til sønnene sine som nevøer var sterke saker. Fikk nesten lyst til å forske litt mer på Carter jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe Solberg