Framtidssamfunn/Post-Apokalyptisk litteratur.

Liker godt skildringene av samfunnet på Heden. Skikkene/tradisjonene deres virker troverdige og mytologien som spinner rundt virkelige ting som har skjedd er fascinerende. Forholdet mellom de to hovedkarakterene blir litt stillestående i lengden og dermed kjedelig å forholde seg til. Man kommer til eksempel aldri riktig under huden på den kvinnelige karakteren, Hilary, fra Den Store Byen. Magikeren Sorte Rose fra Heden derimot fremstår mystisk og uforutsigbar og man lar seg fort fengsle av hans hemmelighetsfulle vesen.

Barnet Adelheid sin rolle oppi det hele er noe uklar og til å være gitt ekstremt stor betydning av Hilary utgjør hun en forsvinnende liten del av boken. Boka starter bra og holder interessen oppe de rundt 170 første sidene. Deretter dabber det av og helt på slutten raknet det fullstendig, historiemessig sett. Iallfall i mine øyne. Mulig en ny gjennomlesing avslører detaljer jeg ikke fikk med meg.

Språket i boka er bra og forsøker ikke være "kreativt" på noen som helst måte. Det eneste måtte være noen av ordene som skrives på en "gammelmodig" måte. F.eks "sproget", "Skrøbelig" og "trusel"

Totalt sett er boka likevel såpass bra og interessant sett både i forhold til emne/sjanger og generelt at den må sies å være leserverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B Lie