Jeg skal stå på Libris' stand på Bokfestivalen og demonstrere og selge lesebrett fra i morgen fredag kl 12. På festivaldagene får du kjøpt Papercaster Boox lesebrett (USB-versjon)til halv pris.

Dette er lesebrett med elektronisk blekk: Skjermene har ingen flimring, meget lang batterikapasitet og skrift som kan forstørres. High tech er det ikke, men fantastisk for lesing - ikke minst på reise. I motsetning til fargeskjermer fungerer e-blekk-skjermene supert for lesing i solen.

Vi har også Sovos lesebrett, med festivalrabatt. Dette er et meget rimelig brett med 5 tommers fargeskjerm. Selv pleier jeg å bruke dette når jeg leser på sengen, og ikke skal ha på nattbordlampen. Jeg stiller inn skjermen slik at den blar av seg selv med jevne mellomrom, og leser til jeg sovner. Litt kjedelig å bla tilbake til der jeg var neste dag, men jeg sover godt ihvertfall :-)

Brettene ser du her (vi selger 3 av brettene på festivalen) http://bit.ly/na1goU.

Hvis du kommer innom - se etter Caroline - og si fra at du kommer fra bokelskere.no!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Forresten hvor stor er den, er inne på Libris' webside. Hva koster den på "stand"? Må man være fysisk tilstede for å nyte godt av såkalte goder?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

6 tommers skjerm på elektronisk blekk-brettet. Koster 990 disse dagene - det er ekstremt billig! Veil. Er 1990 på disse. Jeg kan alltid sende, men da blir det jo tillegg for portoen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ønsker å kjøpe et lesebrett til NOK 990, men er det wi-fi?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, ikke wifi. Sender deg Mail :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Jarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeNinagretemor