Ja, tusen takk...der fikk jeg rettet fra slips til vest....jeg prøvde på mange søk for å finne den. Hvordan gjorde du det? Vil gjerne ha tips for søke-måter; får sikkert bruk for det igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg gikk inn på din profil. Under favorittbøker finner du innleggene du har skrevet i det siste. Det er ikke særlig effektivt å søke på den måten hvis det er mange innlegg siden, men det fungerte bra denne gangen siden jeg slapp å lete særlig lenge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha...litt vel "lur" måte å søke på det der....ikke så enkelt å komme på det. Som du sier så er det ikke verdens mest effektive søke-måte. Fint at du fikk den til å fungere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TarjeiHarald KkriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundKirsten LundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeKjell F TislevollVegard BorgenRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikteEvaVegardBeate KristinHarald AndersenBeathe SolbergBjørn Sturød