Den falt ikke helt i smak hos meg. Jeg synes den var lite spennende og nesten kjedelig, men hadde hørt så mye om den at jeg bestemte meg for å lese til siste slutt og håpet på noe virkelig overraskende. Det kom dessverre aldri, og boken ga meg ingenting av verdi. Det var rett og slett bare dødt lesestoff for min del.

Har i tillegg sett filmen nå etter å ha lest boken, og kan absolutt ikke anbefale den for dem som er nysgjerrig på hva Norwegian Wood handler om og går ut på (er jo en del som tar en kjapp løsning og heller ser filmen for i hvert fall å vite litt hva det går i). Les heller boken! Noe de fleste egentlig burde gjøre, ettersom det viser seg den faller i god smak hos mange.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte den relativt godt, men det er definitivt Murakamis dårligste bok (synes jeg ihvertfall).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee