Må jeg legge inn Kindle-bøkene selv? Ser ikke ut som jeg får opp de to jeg foreløpig har når jeg bruker søkefunksjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg har samme problem, men med lydbøker (gratis klassikere, hører de på jobben) ... jeg kan jo legge inn en annen utgave, men det er litt bedre å få lagt det inn som en lydbok og ikke som en innbundet/pocket/annen tekst-utgave. Noen andre som også hører på slike lydbøker? Hvordan gjør dere det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det blei bedre når jeg søkte på tittelen "slash" kindle. du kan kanskje prøve det med lydbok også. Men mange må man sikkert legge inn selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har hørt på ett par lydbøker og jeg legger de inn som en ny utgave selv. Klarer ikke å legge de inn som noe annet enn lydbok når jeg ikke har lest den selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med bokens tittel/forfatter/Kindle i "finn bok feltet" skulle det gå greit. I tillegg skifter du til amazon.com om boken ikke allerede er registrert hos bokelskere.no.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant en annen bok jeg har kjøpt ved å søke på tittel skråstrek kindle. Mulig det er bare det som skal til. Skal prøve det heretter. Takk skal du ha. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har da kunnet legge til noen Kindle-bøker ved å søke på amazon i hvert fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg søkte på amazon.com, og fikk dem ikke opp. Lurte på om det var noe jeg gjorde feil. Men er det slik at du finner noen, men ikke alle?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, det kan stemme. Jeg mener å huske at jeg har lagt inn noen som papirutgave fordi jeg ikke fant Kindle-utgaven, men jeg vet jo ikke om de da finnes som Kindle-bøker hos Amazon ettersom jeg ikke har kjøpt dem der. Jeg har ingen Kindle, men bruker Mobipocket på mobilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim